مشاوره ثبت شرکت در ایران " اینجا بنا بر صداقت است " 02162753000
blog
  • خانه
  • تاسیس
  • ثبت شرکت تاسیساتی، مدارک و شرایکی که باید داشته باشید

ثبت شرکت تاسیساتی، مدارک و شرایکی که باید داشته باشید

۲۹ اسفند ۱۴۰۲ 0 پرسش و پاسخ
فهرست عناوین

شرکت تاسیساتی یکی از انواع شرکت هایی است که زمینه خدماتی دارد. این شرکت ها چه می کنند؟ برای ثبت شرکت تاسیساتی چه باید کرد؟ مدارک لازم را می دانید؟ در این مطلب به همه این سوالات و دیگر نکات مهم در مورد شرکت تاسیساتی اشاره خواهیم کرد.

اطلاعات کلی

مدت زمان: 15 روز کاری

هزینه: 2،500،000 تومان

ثبت شرکت تاسیساتی

شرکت تاسیساتی چیست؟

شرکت تاسیساتی همان طور که از نام آن پیداست امور تاسیساتی مختلف را انجام می دهد. این امور می تواند شامل موارد تاسیساتی، تعمیر و نگهداری برای منازل، کارخانه ها و.. باشد. کار این شرکت ها به صورت کلی خدمات مربوط به امور تاسیسات برای موارد مختلف است.

چرا شرکت تاسیساتی ثبت کنم؟

شاید برایتان سوال باشد وقتی می توان با یک آگهی در دیوار هم کار تاسیساتی انجام داد چرا شرکت ثبت کنم؟ مگر با داشتن یک مغازه نمی توان این کار را انجام داد؟

بله این ها درست است اما همه چیز بستگی به وسعت دید شما دارد.

وقتی شرکت تان ثبت می شود می توانید در مناقصه ها و مزایده های بزرگ شرکت کنید. فکر می کنید اگر تنها صاحب یک مغازه باشید و اسم و نام و نشان قانونی نداشته باشید، یک پروژه بزرگ تاسیسات می تواند نصیب شما شود؟ قطعا خیر.

داشتن شرکت به فعالیت های شما وجهه و نیز اعتبار قانونی می بخشد و می توانید کارتان را رشد دهید. امکان استفاده از وام ها و تسهیلات مختلف بانکی را خواهید داشت. تسهیلات مختلف برای شرکت ها خیلی بیشتر از افراد در غیر از قالب شرکت ها، در دسترس است.

اولین مشاوره و آخرین قیمت را از ما بگیرید 02162753000

مدارک کلی برای شرکت تاسیساتی

در ادامه این مطلب در مورد دو قالب مختلف که برای ثبت این شرکت در اختیار دارید صحبت می کنیم. مدارک لازم برای هر کدام از این قالب ها متفاوت خواهد بود. به صورت کلی مدارک لازم برای به ثبت رساندن شرکت تاسیساتی، از قرار زیر است.

  • ابتدا باید 23 سال سن داشته باشید
  • ثبت نام ثنا را انجام داده باشید.
  • مدارک هویتی برای تمامی سهامداران و شرکاء لازم است.
  • نداشتن سوء پیشینه کیفری
  • اگر موضوع فعالیت شما به مجوز احتیاج دارد باید جواز لازم را کسب کنید.

شرایط لازم برای به ثبت رساندن شرکت تاسیساتی

داشتن برخی شرایط برای به ثبت رساندن شرکت تاسیساتی لازم است. از طرفی بسیاری از افراد فکر می کنند برای این کار برقراری برخی از شرایط لازم است در صورتی که آن شرایط اصلا لازم نیست. در ادامه شرایط لازم و غیر لازم هر دو برایتان مشخص می شود.

  • بسته به قالب ثبتی شرکت ممکن است به حضور 2 یا 5 نفر شریک احتیاج باشد.
  • نیازی به مدرک تحصیلی ندارید.
  • در ابتدای روند به ثبت رساندن شرکت نیازی به دفتر کار ندارید. در این مرحله حتی آدرس منزل تان هم کفایت می کند. دقت کنید که در ادامه و هنگام دریافت کد اقتصادی باید حتما دفتر با کاربری اداری داشته باشید.
  • نداشتن سابقه کیفری ضروری است.
  • تنها مدارکی که احتیاج دارید کارت ملی و شناسنامه است. هیچ مدرک دیگری احتیاج نخواهید داشت.

اهداف شرکت تاسیساتی ساختمانی

  • این شرکت ها سعی می کنند از ظرفیت های مختلف داخلی و خارجی استفاده کرده و علاوه بر خدمت رسانی، درآمد خوبی هم از این پروژه ها داشته باشند.
  • فعالیت شرکت های تاسیساتی با حفظ اصول ایمنی و نیز محافظت از محیط زیست پیش می رود.
  • کیفیت در انجام تمامی خدمات مختلف از مقوله های مهم و مورد توجه هر شرکت تاسیساتی است.
  • پروژه های مختلف تاسیسات توسط این شرکت ها به انجام می رسد.
  • این شرکت ها متخصصین و تکنسین های خبره ای را استخدام می کنند و بنابراین برای انواع مختلف پروژه ها آماده هستند.
مدت زمان ثبت شرکت تاسیساتی

چقدر طول می کشد؟

همان طور که می دانید امور اداری روند خاص خودش را دارد. بسته به دقتی که در مراحل مختلف انجام کار دارید، زمانی که برای به ثبت رساندن شرکت طول می کشد می تواند متفاوت باشد. معمولا حدود 10 روز تا دو هفته کاری برای انجام امور ثبتی شرکت تاسیسات باید وقت بگذارید.

کمی بیشتر در مورد تاسیسات

تصور کنید آب منزل تان برای نیم ساعت قطع شده است. حتما با ما موافقید که حتی در همین نیم ساعت هم با کلی دردسر مواجه می شوید. این مثال اهمیت امور تاسیساتی را در زندگی مان نشان می دهد. طبیعی است که شرکت های تاسیساتی درآمد خوبی دارند و می توان گفت همیشه هم سرشان شلوغ است.

تاسیسات خودش شامل زیر شاخه های مختلفی می شود. این زیر شاخه ها عبارتند از: پتروشیمی، تاسیسات ساختمانی، برودتی، حرارتی، بهداشتی، نیروگاهی، تاسیسات استخر، گاز رسانی، تاسیسات آتش نشانی، تهویه مطبوع و بسیاری موارد مشابه.

یکی از زمینه های پرطرفدار در بازار تاسیسات، تاسیسات مکانیکی است. این زمینه به دو دسته صنعتی و ساختمانی تقسیم می شود. برای فعالیت در کارگاه های مختلف، داشتن مهارت در این زمینه ها خیلی به افراد کمک می کند.

افرادی که امور تاسیسات در شرکت های پیمانکاری را بر عهده دارند باید توانایی بدنی بالایی داشته باشند. این مشاغل علاوه بر این که خطرات مختلفی مثل برق گرفتگی، سقوط و.. دارد، انرژی بدنی بالایی هم لازم دارد.

اهمیت رتبه برای شرکت های تاسیساتی

همان طور که می دانید هر بازاری پر از رقبای کاری است. فرقی ندارد شغل شما چیست در هر صورت حتما تعدادی رقیب دارید. البته رقابت همیشه باعث فعالیت بیشتر و بهتر شدن بازار کاری شما می شود.

داشتن رتبه بالاتر باعث می شود بتوانید وسیع تر فعالیت کرده و جایگاه بهتری در شغل تان پیدا کنید. گرید می تواند از عدد 1 تا 5 باشد. عدد1  بالاترین گرید و عدد 5 نشان دهنده پایین ترین گرید است. دقت کنید که شما حتی با داشتن گرید 5 هم می توانید در مزایدات مختلف شرکت کنید.

موضوع فعایت در شرکت تاسیساتی چیست؟

این شرکت ها امور مختلف مربوط به تاسیسات را انجام می دهند. موارد زیر برخی از زمینه های فعالیت و موارد موضوع فعالیت این شرکت ها است.

  • تاسیسات مکانیکال
  • تاسیسات هیدرومکانیکی
  • تاسیسات متریکال
  • سیبستم های مختلف سرد کننده ساختمان
  • تاسیسات مربوط به آب، برق، گاز و دیگر موارد مختلف در ساختمان ها
  • امور مربوط به آسانسور و پله برقی
  • سیستم های مختلف هشدار دهنده
  • دریافت وام و اعطای نمایندگی های مختلف
  • شرکت در نمایشگاه های مختلف
  • شرکت در تمامی مناقصات و مزایدات خصوصی و دولتی

انواع قالب برای شرکت مسئولیت محدود

شرکت تاسیساتی را می توانید در قالب های مختلفی به ثبت برسانید. از جمله رایج ترین قالب های ثبتی برای این شرکت ها می توان ثبت شرکت با مسئولیت محدود و ثبت شرکت سهامی خاص را نام برد.

شرکت تاسیساتی مسئولیت محدود

این نوع از شرکت معمولا میان اعضای خانواده و فامیل و یا دوستان شکل می گیرد. هر کدام از شرکا به میزان سرمایه ای که آورده اند، مسئولیت دارند. اعضای تشکیل دهنده در حالت حداقلی، باید 2 نفر باشند و یک میلیون ریال سرمایه هم داشته باشند.

مدارک لازم را آماده کنید

  • تقاضانامه باید به امضای سهامداران رسیده و ارائه گردد.
  • دو نسخه از شرکتنامه مورد نیاز است.
  • صورتجلسه مجمع عمومی را هم باید ارائه دهید. دو نسخه از این صورتجلسه لازم است.
  • مدارک هویتی افراد مختلف مثل موسسین، هیات مدیره و بازرسان لازم است.
  • اساسنامه را هم باید در دو نسخه ارائه دهید. ( دقت کنید که تمامی صفحات باید به امضای سهامداران برسد.)

شرکت تاسیساتی سهامی خاص

در این نوع از شرکت، همه سرمایه توسط سهامداران تامین می شود. برای تشکیل شرکت سهامی خاص حداقل باید 3 نفر حضور داشته باشند. دقت کنید که در اینجا علاوه بر سهامدار به بازرس هم احتیاج داریم. حداقل سرمایه لازم برای این قالب ثبتی برابر با یک میلیون ریال می باشد.

فرق شرکت تاسیساتی در دو حالت مختلف

شاید با خودتان بگویید چه فرقی دارد که از چه قالبی برای شرکت تاسیساتی استفاده کنم؟ با مقایسه دو قالب مهم که پیش از این ذکر شد، تفاوت آنها را بیان می کنیم.

  • برای شرکت مسئولیت محدود حداقل به 2 شریک و برای سهامی خاص به حداقل 3 سهامدار احتیاج است.
  • در شرکت سهامی مجبور به انتخاب بازرس اصلی و علی البدل هستید اما در مسئولیت محدود چنین اجباری وجود ندارد.
  • مدیران در شرکت سهامی به مدت دو سال فعالیت می کنند اما در مسئولیت محدود محدودیتی از این بابت وجود ندارد.
  • در شرکت سهامی خاص باید روزنامه کثیرالانتشار انتخاب کنید اما برای مسئولیت محدود این مورد اختیاری است.
  • در شرکت سهامی خاص با توجه به تعداد سهام، تقسیم سود انجام می شود. در شرکت مسئولیت محدود این کار به نسبت سرمایه شرکا صورت می گیرد. البته خوب است بدانید که در اساسنامه شرکت از نوع مسئولیت محدود می توانید حالت دیگری را برای این مورد در نظر بگیرید.

مطمئن ترین راه برای ثبت شرکت تاسیساتی

در صورتی که در این زمینه دانش و تجربه کافی دارید خودتان شخصا می توانید برای این کار اقدام کنید. دقت کنید که در غیر این صورت و در حالتی که تجربه یا علم کافی ندارید ممکن است زمان و پول تان تا حدی هدر برود. البته در هر حال شما مراحل لازم را انجام داده و به پایان می رسانید اما اشتباهاتی وجود دارد که اگر مرتکب شوید، مسیرتان طولانی تر و سخت تر می شود.

اگر می خواهید درگیر امور اداری و پیچیدگی های آن نشوید می توانید تمامی امور مربوط به شرکت تاسیساتی تان را به همکاران ما بسپارید. با این روش، در کوتاهترین زمان ممکن شرکت تان ثبت شده و آماده فعالیت می باشد.

سوالات متداول

نداشتن سابقه کیفری چقدر مهم است؟

تقریبا در همه مشاغل این مورد موضوع مهمی است. اگر می خواهید شرکت تاسیساتی ثبت کنید باید بتوانید گواهی عدم سوء پیشینه ارائه دهید و این نشان دهنده نداشتن سابقه کیفری است.

در مورد سابقه کیفری، سطح و شدت این سابقه هم در نظر گرفته می شود. مثلا ممکن است فردی سابقه کوچکی در این زمینه داشته باشد که جلوی امکان ثبت شرکت را نگیرد. برای سوابق سنگین و مهم، هیچ گاه به فرد اجازه تاسیس شرکت داده نمی شود.

چرا سابقه کیفری مهم است؟

مدیر، موسس و به صورت کلی فردی که می خواهد یک شغل ایجاد کند و یا به هر شکلی در راس آن قرار داشته باشد، قبل از داشتن تخصص لازم مهم است که انسان قابل اعتمادی باشد. در صورتی می توانیم اطمینان پیدا کنیم که مشاغل در جامعه با امنیت کامل به افراد خدمت رسانی می کنند که از نبود سابقه کیفری مطمئن باشیم.

چطور می توان مهارت های لازم در زمینه تاسیسات را کسب کرد؟

حتما می دانید که کلاس ها و دوره های آموزشی مختلفی در زمینه های گوناگون در حال برگزاری است. اگر می خواهید از این دوره ها استفاده کنید پیشنهاد می کنیم ابتدا با مجموعه مد نظر آشنا شده و از کیفیت آموزش هایشان مطلع شوید.

شما می توانید در مجموعه های فعال به عنوان کارآموز مشغول به کار شده و از این طریق مهارت های لازم را فرا بگیرید.

امکان تحصیل در رشته تاسیسات در دبیرستان و دانشگاه وجود دارد. از این طریق هم می توانید دانش تان را در این زمینه گسترش دهید.

در هر صورت داشتن دانش و تجربه کافی به شما کمک می کند هنگام به ثبت رساندن شرکت تاسیساتی، با خیال راحت به پروژه های پیش رو فکر کنید.

5/5 - (2 امتیاز)
پرسش و پاسخ
سوال از شما پاسخ از ما
درحال ارسال پاسخ به :
مشاهده نظرات بیشتر
تماس