مشاوره ثبت شرکت در ایران " اینجا بنا بر صداقت است " 02162753000
blog
  • خانه
  • تاسیس
  • انحلال شرکت و اقدامات بعد از انحلال دقیقا چه مراحلی دارد؟

انحلال شرکت و اقدامات بعد از انحلال دقیقا چه مراحلی دارد؟

۰۷ آذر ۱۴۰۱ 80 پرسش و پاسخ
فهرست عناوین

انحلال شرکت چیست، برای منحل شدن شرکت وقتی با آن کار نمی کنید یا فعالیتتان به پایان رسیده از کجا باید شروع کنید، چقدر هزینه دارد و مالیات آن را چگونه باید پرداخت کنید.

اطلاعات کلی

مدت زمان: حداکثر 14 روز کاری

هزینه: از 800 هزار تومان

در اینجا به تمامی این سوالات با دقت پاسخ خواهیم داد. اگر جایی از مطلب هم نیاز به مشاوره در خصوص منحل کردن شرکت داشتید یا قصد دارید که کار انحلال را به یک موسسه ثبتی واگذار کنید همکاران ما در هر زمان رایگان پاسخگوی شما خواهند بود.

انحلال شرکت
راهنمای انحلال شرکت

انحلال شرکت غیر فعال

گاهی یک شرکت بنا به ضرورت به حیات تجاری خود پایان داده و دچار انحلال می شود.

هنگامی که در رابطه با منحل کردن یک شرکت بحث می کنیم، افرادی تصور می کنند که پایان کسب و کار شما در یک شرکت خاص به معنی منحل شدن شرکت می باشد، در صورتی که این تصور اشتباه است.

یک کسب و کار به دلایل مختلفی می تواند به کار خود پایان دهد، اما همه این پایان دادن ها به معنی منحل شدن شرکت نیست، شما به دلایلی مانند ادغام شرکت خود با شرکت های دیگر، راه اندازی کسب و کاری جدید و... می توانِد به فعالیت شرکت خود پایان دهید.

اولین مشاوره و آخرین قیمت را از ما بگیرید 02162753000

انواع انحلال

در موارد بالا علت های انحلال یک شرکت را بیان کردیم، در این قسمت قصد داریم یک جمع بندی کلی را در رابطه با منحل کردن شرکت بیان کنیم، لازم به ذکر است که علت های گفته شده در بالا به طور کلی در یکی از این موارد جای می گیرد؛

  • انحلال قهری

انحلال قهری یک شرکت به صورت اجباری است و در زمانی انجام می شود که شرکت شما دچار ورشکستگی می باشد، لازم به ذکر است که برای انحلال قهری و ورشکستی نیاز به حکم دادگاه نیست و شما بدون نیاز به این حکم می توانید شرکت خود را منحل کنید

  • انحلال یک شرکت با توجه به تصمیم مجمع عمومی

در ابتدا باید تعریفی از مجمع عمومی بیان کنیم، مجمع عمومی یعنی سهامدارن (شرکا) و مدیران جلسه ای تشکیل دهند. توجه داشته باشید که در صورت موافقت این مجمع یک شرکت می تواند منحل شود، لازم به ذکر است که در این حالت می توان گفت که انحلال به صورت اختیاری انجام شده است.

  • انحلال شرکت با حکم قضایی

به این نکته توجه داشته باشید که در مواردی دادگاه می تواند حکمی برای منحل کردن یک شرکت صادر کند، در این حالت هم باید بگوییم که انحلال آن شرکت به صورت اجباری انجام شده است. البته باید به این نکته توجه داشته باشید که دادگاه در ابتدا یک مهلت 6 ماهه به شرکت مورد نظر می دهد و در صورتی که در این مدت ایرادات آن بر طرف نشود، حکم انحلال آن را صادر خواهد کرد.

مراحل انحلال شرکت

مراحل انحلال شرکت

مراحل انحلال شرکت با توجه به نوع شرکت متفاوت می باشد. انحلال شرکت سهامی خاص و انحلال شرکت با مسئولیت محدود با یکدیگر تفاوت هایی دارند که در ذیل توضیح داده می شود:

انحلال شرکت سهامی خاص

در مطالب بالا به این موضوع اشاره کردیم که منحل کردن شرکت ها با توجه به نوع آن ها مراحل مختلفی خواهد داشت، از این رو در ادامه قصد داریم مراحلی را شرح دهیم که برای منحل کردن یک شرکت سهامی خاص باید آن ها پشت سر بگذارید و پیشنهاد می دهیم که با ما همراه باشید و ادامه مطالب را از دست ندهید.

  1. در ابتدا شرکا برای منحل شدن شرکت باید به نتیجه رسیده باشند.
  2. شخصی که به عنوان مدیر تصفیه در نظر گرفته شده است موافقت کامل خود را اعلام کرده باشد.
  3. تشکیل " مجمع عمومی بطور فوق العاده "، تنظیم صورتجلسه انحلال شرکت و امضا کلیه اعضا و سهامداران ( در صورت نبود هر یک از اعضا باید آگهی دعوت به مجمع در روزنامه های کثیرالانتشار چاپ شده باشد ) ذیل صورتجلسه.
  4. انتخاب یکی از اعضاء به عنوان مدیر تصفیه شرکت و درج در صورتجلسه و امضا صورتجلسه توسط مدیر تصفیه، این شخص وظیفه تصفیه کردن حساب ها را بر عهده خواهد داشت.
  5. تعیین محل تصفیه شرکت
  6. مراجعه به سامانه اداره ثبت ، منو ثبت صورتجلسه و طی مراحلی که بیشتر ورود اطلاعات می باشد.
  7. بارگذاری صورتجلسه در سامانه
  8. ثبت نهایی
  9. ارسال صورتجلسه انحلال شرکت سهامی خاص و لیست سهامداران و امضا آنها به اداره ثبت از طریق باجه های پستی
  10. بعد از 5 الی 10 روز نتیجه ثبت صورتجلسه انحلال در سایت اداره ثبت قابل مشاهده است.
  11. مراجعه مدیر تصفیه شرکت به اداره ثبت جهت امضا ذیل اوراق و دریافت آگهی انحلال
  12. در نهایت آگهی انحلال شرکت باید در روزنامه رسمی کشور و روزنامه کثیرالانتشار ثبت شود.

انحلال شرکت با مسئولیت محدود

به این موضوع توجه داشته باشید که برای انحلال یک شرکت از نوع ثبت شرکت مسئولیت محدود هم باید مراحل خاصی را پشت سر بگذارید، البته توجه داشته باشید که این مراحل با شرکت های سهامی خاص شباهت هایی دارد و تنها در چند مورد بسیار کوچک متفاوت می باشد که در ادامه هم این موارد را توضیح خواهیم داد.

  1. مدیر تصفیه می تواند از شرکا نباشد و در این حالت باید مدارک او را هم به اداره ثبت پست کرد.
  2. مدت زمان خاصی برای اقدام جهت انحلال آن شرکت تعیین نشده است.

توجه داشته باشید که دیگر مراحل مانند شرکت سهامی خاص است و به همین دلیل آن را بیان نخواهیم کرد. نکته دیگری که در رابطه با انحلال یک شرکت مسئولیت محدود باید به آن توجه داشته باشید این است که درخواست انحلال بعد از ارائه شدن باید توسط شرکا امضاء شود و شرکا در اصل همان هایی هستند که نام آن ها در هنگام ثبت یا ثبت تغییرات شرکت ، ثبت شده است.

نکته دیگری که باید در هنگام انحلال شرکت مسئولیت محدود به آن توجه داشته باشید این است؛ در بعضی از موارد شاهد این هستیم که دو نفر از شرکا در مجموع سهمی بالاتر از 50% دارند، در این حالت در صورت امضاء این دو نفر انحلال آن شرکت امکان پذیر خواهد بود و نیازی به امضاء دیگران نیست.

زمان منحل شدن شرکت ، موضوعی که اهمیت بالایی دارد تقسیم دارایی ها یا بدهی های شرکت بین اعضا و تعین تکلیف آنها بین شرکا یا سهامداران تقسیم کنید و این همان موضوعی است که در ادامه نیز به آن می پردازیم.

منحل شدن شرکت
نحوه انحلال شرکت

نحوه ثبت اینترنتی انحلال شرکت

همانطور که در بالا گفته شد بعد از تشکیل مجمع و تنظیم صورتجلسه انحلال و امضا آن توسط سهامداران، به ساماده اداره ثبت شرکت مراجعه نموده و در گزینه پذیرش صورتجلسه، اطلاعات شرکت را وارد و دستور جلسه را که همان انحلال شرکت است انتخاب می کنید.

سپس اطلاعات اعضا را وارد و و متن صورتجلسه را بارگزاری کرده و پذیرش نهایی کنید.

برای اقدام انحلال یک شرکت سهامی خاص فرصتی 3 روزه مشخص شده است و در صورت اتمام این فرصت باید باز هم مراحل از اول پشت سر بگذارید.

به این موضوع هم توجه کنید که درخواست انحلال می تواند به دو صورت داده شود که همین موضوع به نوع انحلال هم بستگی خواهد داشت، مجمع عمومی فوق العاده و همچنین مرجع قضایی (دادگاه) قابلیت ارائه درخواست انحلال را دارند و این درخواست باید توسط سهامدارن امضاء شود.

نحوه انحلال شرکت

برای آن که یک شرکت به فعالیت خود ادامه ندهد و دارایی آن بین اعضاء تقسیم شود، علت های بسیاری وجود دارد که در ادامه تعدادی از آن ها را بیان خواهیم کرد.

  • انجام موضوع فعالیت شرکت : در بعضی موارد انجام موضوعی که شرکت برای آن تشکیل شده غیر ممکن می شود و یا موضوعی که قرار است انجام دهد به اتمام می رسد در چنین حالتی طبیعتا شرکت منحل می شود. برای مثال درصورتی که موضوع فعالیت شرکتی استخراج معدن معینی باشد و کالای معدن به طور کامل استخراج شود،شرکت مذکور دیگر کاری برای انجام نخواهد داشت.
  • انقضاء مدت: ممکن است یک شرکت برای مدت معینی تشکیل شده باشددر صورتی که آن مدت سپری شود کار شرکت نیز به اتمام می رسد.
  • تصمیم همه شرکا: اگر تمامی شرکا در لغو قرارداد تشکیل شرکت اتفاق نظر داشته باشند این کار امکان پذیر است.
  • منتفی شدن تعدد شرکا: هرگاه شرایطی پیش آید که تنها یک شریک در شرکت باقی بماند، شرکت بطور طبیعی منحل خواهد شد. به عنوان مثال در صورتی که در اساسنامه ذکر شده باشد که فوت یکی از شرکا باعث منحل شدن شرکت می شود، فوت یکی از آن ها هم می تواند از علت های انحلال یک شرکت باشد.
  • درصورت ورشکستگی: هرگاه شرایطی فراهم شود که یک شرکت از پرداخت وجوهی که به عهده دارد بر نیاید ورشکستگی اتفاق افتاده است و طبق قانون از تاریخ صدور حکم ورشکستگی، شرکت حق دخالت در امور داخلی خود را ندارد پس قطعا در صورت ورشکستگی انحلال نیز اتفاق میفتد.
اقدامات بعد از انحلال

اقدامات بعد از انحلال شرکت

بعد از آن که یک شرکت به طور کامل منحل شد، شاهد این هستیم که اموال و دارایی های آن در ابتدا بین افراد مقروض و بعد از آن بین سهامدارن (شرکا) و افراد ذی النفع باید تقسیم شود.

تذکر: در این مرحله باید در کنار نام اصلی شرکت، کلمه در حال تصفیه ذکر شود، این لفظ در کنار نام مدیران و همچنین برگه های شرکت هم ذکر خواهد شد.

به این نکته توجه داشته باشید که برای انحلال یک شرکت باید اقدام هایی را انجام دهیم، از آن جایی که معمولا انحلال یک شرکت با ورشکستگی آن شرکت همراه است، باید در ابتدا بدهی هایی شرکت را تصفیه کرد و این موضوع نیازمند انجام حسابرسی های دقیق می باشد.

به این موضوع توجه داشته باشید که در هنگام پرداخت این قرض ها و بدهی ها باید میزان اموال منقول و غیر منقول شرکت را به طور دقیق دانست.

توضیحات در رابطه با اموال منقول و غیر منقول خارج از بحث این مقاله می باشد، اما برای آن که اطلاعاتی در رابطه با آن داشته باشید باید بگوییم که معمولا اموال نقدی و غیر نقدی رادر قانون و متون حقوقی با اصطلاح منقول و غیر منقول از یکدیگر تفکیک می کنند.

بعد از آن که قرض ها پرداخت شد، حال نوبت آن می شود که اموال باقی مانده را بین سهامداران یا شرکا تقسیم کرد. در شرکت های سهای خاص شاهد این هستیم که سهام وجود داشته و بین سهامداران تقسیم می شود و در شرکت مسئولیت محدود سهم الشرکه ای است که بین شرکا تقسیم خواهد شد، به این نکات به ظاهر ساده، اما با اهمیت توجهی ویژه داشته باشید.

مالیات انحلال شرکت

بعد از منحل کردن شرکت و درج آگهی انحلال در روزنامه رسمی، مدیر تصفیه باید به سایت اداره دارایی مراجعه و اظهارنامه انحلال شرکت ( اظهارنامه ۱۱۴ و ۱۱۶ ) را تکمیل و تحویل اداره مالیات جهت تعیین تکلیف بدهی های مالیاتی شرکت، بدهد. میزان مالیات شرکت بعد از تحویل اظهارنامه و بررسی توسط کارشناس مربوطه مشخص می گردد و رقم قابل حدسی برای آن وجود ندارد.

دلایل خاص انحلال شرکتها

1- تصمیم شرکا: اکثریت سرمایه ای یک شرکت عده‌ای از افراد هستند که میزان سهم آن‌ها بیشتر از نصف سرمایه شرکت باشد . اکثریت سرمایه ای هر شرکت حق انحلال آن شرکت را دارند حتی اگر این اکثریت شامل دو نفر از اعضا باشد.

البته این بند و دادن این حق به اکثریت سرمایه ای یک شرکت مضراتی دارد از جمله این که ممکن است باعث از بین رفتن حقوق سایر شرکا شود چرا که این افراد میتوانند با تهدید سایرین به انحلال، نظرات و تصمیمات خودشان را در شرکت اعمال کنند

2- نصف شدن سرمایه شرکت: هرگاه به دلیل ضررهای متوالی یک شرکت نصف سرمایه آن از بین برود و یکی از افراد تقاضای انحلال بکند در صورتی که دادگاه هم دلایل او را موجه بداند ، شرکت مذکور منحل می گردد مگر این که سایر شرکا حاضر شوند سهمی را که در صورت منحل شدن شرکت به فرد خواستار انحلال تعلق می‌گیرد را به وی بپردازند و او را از شرکت خارج کنند.

درچنین حالتی درخواست انحلال شرکت حتما باید از طریق دادگاه صورت گیرد و دادگاه این درخواست را در صورتی بررسی می نماید که نصف سرمایه از بین رفته باشد.

سوالات مهم

چگونه یک شرکت را منحل می کنیم؟

در صورتی که با شرکت خود فعالیتی ندارید ابتدا با توافق شرکایتان یک صورتجلسه در خصوص انحلال تنظیم شده و شرکا آن را امضا می کنند، سپس در سامانه اداره ثبت، ثبت و سپس در روزنامه رسمی آگهی می شود. اقدامات لازم بعد از انحلال را دی این مقاله بخوانید.

انحلال شرکت چقدر زمانبر خواهد بود؟

ثبت انحلال شرکت از مرحله تنظیم صورتجلسه تا درج آگهی در روزنامه رسمی حدودا 10 الی 15 روز کاری زمانبر خواهد بود.

برای ثبت انحلال چه مدارکی مورد نیاز است؟

مدارک شناسایی اعضا برای ثبت در سامانه و آخرین آگهی تغییرات شرکت در صورتی که مشخص کننده میزان سهام اعضا باشد و معرفی یک مدیر تصفیه برای پیگیری امور بعد از ثبت انحلال.

مالیات انحلال شرکت چقدر است ؟

شرکت شما برای همان مقداری که درآمد داشته است باید مالیات آن را بپردازد و بعد از انحلال باید اظهارنامه انحلال در سایت اداره مالیات تنظیم و ارائه گردد، در صورتی که فعالیتی نداشته اید و پرونده مالیاتی نیست، نیازی به پیگیری های مالیاتی نخواهید داشت.

5/5 - (1 امتیاز)
پرسش و پاسخ
سوال از شما پاسخ از ما
درحال ارسال پاسخ به :
مهرداد طلوعی ‏۱۶ مهر ۱۳۹۹

با سلام و سپاس از توضیحات کاملتون، ما خارج از کشور هستیم و برای تصمیمات شرکت به خواهرمان وکالت کامل داده ایم، آیا ایشان می توانند برای انحلال شرکت مدیر تصفیه باشند با توجه به اینکه جزو اعضا هم نیستند؟

پاسخ
مشاور کاج ‏۱۶ مهر ۱۳۹۹

با سلام
بله جناب طلوعی در متن هم توضیح داده شده که مدیر تصفیه می تواند خارج از شرکا باشد ولی حین صورتجلسه باید معرفی شوند.

پاسخ
الهام یاری ‏۰۷ آذر ۱۳۹۹

کاملترین مطلبی بود که در رابطه انحلال شرکت خوندم و چه وب سایت خوبی دارید خدا برکت بده بهتون

پاسخ
غلامرضا حیدری ‏۱۰ آذر ۱۳۹۹

باسلام ما شرکت سهامی خاص غیر فعال رامنحل نمودیم واگهی روز نامه انجام شد حالا روز نامه را به ثبت شرکت ببریم یا احتیاج
ی نیست راه نما یی کنید متشکرم میبخشید ایمیلم اشتباه بو د

پاسخ
مشاور کاج ‏۱۰ آذر ۱۳۹۹

با سلام
مدیر تصفیه باید به اداره مالیات و ممیز شما مراجعه کند تا چنانچه بدهی مالیاتی دارید تسویه نماید.

پاسخ
مهران غدیری ‏۱۶ آذر ۱۳۹۹

سلام، ما یک شرکت سال گذشته ثبت کردیم و هیچ قرارداد و فعالیتی نداشتیم و حتی کد هم نگرفتیم، الان برای انحلال شرکت میخواهیم اقدام کنیم، باید مالیات بدهیم؟ و سوال دوم شریک من از من خواسته که مدیر تصفیه باشم آیا مسئولیتی بعد از منحل شدن شرکت متوجه من هست؟ و سوال آخر موسسه شما انجام میدهد؟ هزینه انحلال چقدر است؟

پاسخ
مشاور کاج ‏۱۶ آذر ۱۳۹۹

سلام وقت بخیر، در صورتی که قراردادی نداشتین، کار نکردین و فاکتوری هم بیرون ندادید، بعد ثبت انحلال شرکت در اداره ثبت نیاز به مراجعه به اداره مالیات نیست چون شما اصلا پرونده مالیاتی ندارید و کد هم نگرفته اید، اینکه قبول کنید مدیرتصفیه باشید با شماست اما دقت کنید که شرکت دیون و بدهی پنهان نداشته باشه که بعدا باید شما پرداخت کنید و مسئولی هستید بعد از انحلال شرکتتون، و سوال آخر بله من خیلی سریع با همکاری وکیل شرکتتون رو منحل می کنید اما هزینه انحلال با توجه به اینکه تهران یا شهرستان هستید متفاوته، شما از 500 هزار تومان تا 800 هزار تومان حساب کنید چون هزینه های روزنامه کثیرالانتشار شما مشخص نیست، برای استعلام دقیق لطفا با موسسه تماس بگیرید در خدمتتون هستیم با افتخار 🌷

پاسخ
صادق ‏۱۸ آذر ۱۳۹۹

سلام هزینه و زمان انحلال چقدر میشه؟
ممنون

پاسخ
مشاور کاج ‏۲۰ آذر ۱۳۹۹

با سلام با شماره ای که فرمودید تماس گرفته خواهد شد دوست عزیز

پاسخ
نیلوفر ‏۲۲ آذر ۱۳۹۹

با سلام و تشکر ، در یک موسسه غیر تجاری آیا برای انحلاال نیازی به تعیین مدیر تصفیه و اظهارنامه مالیاتی وجود دارد یا خیر؟

پاسخ
مشاور کاج ‏۲۲ آذر ۱۳۹۹

سلا، بله باید تعیین کنید، با موسسه فعالیتی داشته اید؟ کد اقتصادی و پرونده مالیاتی دارید؟

پاسخ
مهدی احمدی ‏۲۲ آذر ۱۳۹۹

بعد از انحلال شرکت برای تغییر آدرس (جهت پلمپ دفتر ، طبق نظر دارائی ) می توان اقدام کرد ؟؟ اگر میشه چه صورتجلسه ای ؟؟

پاسخ
مشاور کاج ‏۲۲ آذر ۱۳۹۹

شما می توانید تا تاریخ انحلال درخواست دفاتر پلمپ بزنید ولی تغییر آدرس خیر

پاسخ
احسان سطانی ‏۱۰ دی ۱۳۹۹

سلام من شرکتم 2 سال پیش صورت جلسه انحلال زدم هیچگونه فعالیتی هم در سال های فعالیتش نداشتم که بخوام مالیات بدم حتی 1 فاکتور هم نزدم الان میخوام دوباره فعالیت را شروع کنم باید چکاری انجام بدم

پاسخ
مشاور کاج ‏۱۳ دی ۱۳۹۹

جناب سلطانی عزیز اگر انحلال انجام دادید و روزنامه رسمی شده امکان فعالیت نیست چون اون شرکت منحل شده

پاسخ
arash ‏۱۶ دی ۱۳۹۹

سلام. شرکت با مسئولیت محدود (سال 84 ثبت شده و تا سال 88 فعالیت داشته ایم) ، بیش از 10 سال است که تعطیل و غیر فعال بوده ایم و از سال 88 به بعد ، به دلیل تعطیلی دفتر پلمپ نکرده ایم و فقط در اوسط دوران تعطیلی دو سال ملک شرکت رو اجاره دادیم (اظهارنامه تسلیم و مالیات اجاره پرداخت شده) و سال 98 هم ملک شرکت رو واگذار کردیم و مالیات انتقال نیز پرداخت شده است و الان شرکت جز سرمایه اولیه ثبت شده هیچ دارایی دیگه ای نداره چون همه فروخته و پس از کسر هزینه ها بین شرکاء که اعضای خانواده هستیم تقسیم شده است. حالا قصد انحلال شرکت رو داریم و هیچ حسابی با اشخاص ثالث نداریم. برای انحلال شرکت اداره مالیاتی چه مراحلی رو داره و مالیات انحلال چطور محاسبه میشه ؟ اگر نخواهیم اظهارنامه انحلال به اداره مالیاتی بدهیم چطور محاسبه میکنند؟ (تمام سالهای تعطیلی توسط اداره مالیات رسیدگی و عدم فعالیت تایید شده است). با سپاس

پاسخ
مشاور کاج ‏۱۶ دی ۱۳۹۹

با سلام در صورتی که فعالیتی نداشته اید و فاکتوری بیرون نداده اید و عدم فعالیت رد شده است لزومی ندارد که به مالیات مراجعه نکنید، شما بعد از درج آگهی انحلال شرکت در روزنامه رسمی به اداره مالیات مراجعه کنید در صورتی که عدم فعالیت تایید شده باشد مالیاتی نخواهید داشت.

پاسخ
arash ‏۰۴ بهمن ۱۳۹۹

سلام. وقت بخیر ؛ اگر مدیر تصفیه برای مدت دو سال در صورتجلسه انحلال درج شود آیا می توان ختم تصفیه را زودتر اعلام کرد؟ مثلا بعد از یک سال اعلام ختم تصفیه کرد یا بایستی دو سال کامل سپری شود ؟ چون شرکت چند ساله که تعطیله و حسابی با اشخاص ثالث نداریم فقط اداره دارایی به انحلال رسیدگی خواهد کرد.(اداره دارایی گفتند زودتر از یک سال رسیدگی میکنند) با سپاس

پاسخ
مشاور کاج ‏۱۱ بهمن ۱۳۹۹

شما تشریفات ختم تصفیه و سه نوبت آگهی رو انجام بدید نیاز به گذشت زمان خاصی نیست

پاسخ
سامان ‏۱۱ بهمن ۱۳۹۹

سلام. شرکت با مسئولیت محدود که 4 سال فعالیت داشتیم و 10 سال است که غیر فعال هستیم و تعطیلی توسط اداره امور مالیاتی تایید شده است. هیچگونه حسابی با اشخاص ثالث نداریم. ظاهرا فقط اداره امور مالیاتی باید رسیدگی و مالیات انحلال دریافت کنند. تامین اجتماعی هم حسابرسی 10 ساله انجام داده و بدهی نداریم. اموال شرکت هم قبلا تمام فروخته شده و صرف هزینه هایی از قبیل مالیات و غیره شده است و جز سرمایه اولیه ثبت شرکت هیچگونه دارایی نداریم. در حال حاضر مراحل انحلال شرکت را شروع کرده ایم و چاپ روزنامه رسمی در شرف انجام است ، آیا با توجه به اینکه طلب یا بدهی با اشخاص ثالث نداریم می توان از چاپ روزنامه کثیر الانتشار (سه بار با فاصله یک ماهه) خودداری کرد؟ و فقط امور مربوط به ادارات را انجام داد و در نهایت ختم تصفیه را اعلام کرد ، یا بایستی حتما تشریفات قانونی انجام و روزنامه محلی هم چاپ شود؟ سپاسگزارم

پاسخ
مشاور کاج ‏۱۱ بهمن ۱۳۹۹

سلام وقت بخیر، سه نوبت آگهی انجام و ختم تصفیه باید اعلام شود.

پاسخ
javad ‏۱۷ بهمن ۱۳۹۹

سلام. پس از ثبت انحلال شرکت و درج آگهی در روزنامه رسمی آیا آگهی دعوت از بستانکاران شرکت حتما باید در روزنامه رسمی باشد یا روزنامه کثیر الانتشار؟ ظاهرا طبق ماده 215 قانون تجارت بایستی سه مرتبه در روزنامه رسمی و سه مرتبه در روزنامه محلی منتشر شود. اگر فقط در روزنامه محلی کثیرالانتشار درج کنیم مشکلی پیش می آید؟ با تشکر

پاسخ
مشاور کاج ‏۲۹ بهمن ۱۳۹۹

یکبار در روزنامه رسمی و سه نوبت در روزنامه کثیرالانتشار هر کدام به فاصله یک ماه باید چاپ شود.

پاسخ
علی نقدی ‏۲۵ بهمن ۱۳۹۹

باسلام و سپاس از پاسخگویی و سایت خوبتون
من مدیرعامل یک شرکت سهامی خاص بودم که در حال حاضر بدهی مالیاتی قطعی دارد
و بعلت ورشکستگی درخواست انحلال داده، آیا با توجه به بدهیهای متعدد شرکت، بدهی مالیاتی باید پرداخت شود و به چه صورت؟
ممنون

پاسخ
مشاور کاج ‏۲۹ بهمن ۱۳۹۹

سلام وقت بخیر بعد از ثبت انحلال شرکت و دریافت روزنامه رسمی، مدیر تصفیه باید با ارائه روزنامه انحلال شرکت به اداره دارایی مراجعه و ادامه مراحل را طی کنید که شامل ارائه اظهارنامه انحلال و دریافت میزان بدهی مالیاتی و پراخت مالیات و … می باشد.

پاسخ
جواد ‏۲۸ بهمن ۱۳۹۹

سلام. روزنامه کثیر الانتشار دعوت از بستانکاران شرکت منحل شده که بایستی سه نوبت چاپ شود ، نوبت اول مورخه ۱۵ بهمن چاپ شده است. نوبت بعدی یعنی ۱۵ اسفند مصادف با جمعه شده و به ناچار مجبوریم روز بعد یعنی شنبه ۱۶ اسفند نوبت دوم را چاپ کنیم. حال به نظر شما نوبت سوم را با فاصله یک ماه از نوبت دوم یعنی ۱۶ فروردین چاپ کنیم یا بهتره ۱۵ فروردین چاپ کنیم ؟ باتشکر.

پاسخ
مشاور کاج ‏۲۹ بهمن ۱۳۹۹

15 فروردین چاپ کنید

پاسخ
Amir Hojati ‏۳۰ بهمن ۱۳۹۹

سلام.
شرکت ما در دوره فعالیتش فقط یک قرارداد امضا کرده که اونم بعد از دریافت دو قسط فسخ شده. آیا بعد از انحلال لازمه به اداره مالیات مراجعه کنیم و اصلا چطور میشه قبل از انحلال فهمید که مشمول مالیات هستیم یا خیر چون ما کد اقتصادی هم نگرفتیم.

پاسخ
مشاور کاج ‏۰۱ اسفند ۱۳۹۹

با سلام در صورتی که به اداره دارایی هم مراجعه بفرمایید از شما میخواهند که کد اقتصادی بگیرید و مراحل بعدی را طی کنید، در صورتی که قراردادی نداشته اید خیر نیاز نیست

پاسخ
محمدرضا یادگاری ‏۰۴ اسفند ۱۳۹۹

سلام شرکت ما سه سال هست که هیچ درامدی نداشته فقظ هزینه کردیم تا الآن هم سه ساله که زیان اعلام کردیم به دارایی دفاتر رو هم گرفتیم ولی خب حقوق دادیم و یک اپلیکیشن هم پول دادیم برامون طراحی کردن جمعا تو این سه سال 130 میلیون زیان اعلام کردیم.الآن که انحلال کنیم شرکت رو لازمه به دارایی مراجعه کنیم بعد از فرآیند انحلال؟

پاسخ
مشاور کاج ‏۰۵ اسفند ۱۳۹۹

بله جناب یادگاری باید مراجعه کنید

پاسخ
محمدرضا عابدینی ‏۱۱ اسفند ۱۳۹۹

با سلام
احتراما” به استحضار می رساند، شرکت خدمات کامپیوتر با مسئولیت محدود داشتم بدلیل مشکلات مالی در سال 99 اقدام به انحلال آن نمودم مراحل ثبت انحلال شرکت در سامانه اداره ثبت شرکت ها و درج آگهی در روزنامه رسمی و روزنامه های رسمی کشور و محلی را در سه مرحله انجام داده ام و در حال حاضر اظهارنامه انحلال اداره امور مالیاتی را هم در اداره دارایی ثبت نمودم و منتظر پاسخ اداره امور مالیاتی هستم . با توجه به پایان سال و نزدیک شدن به پایان مهلت ثبت دفاتر قانونی آیا باید دفاتر را برای سال 1400 ثبت نمایم یا خیر؟

پاسخ
مشاور کاج ‏۱۳ اسفند ۱۳۹۹

خیر جناب عابدینی

پاسخ
س- آزرم ‏۱۵ اسفند ۱۳۹۹

سلام ضمن تشکر از راهنماییهای مفیدتان ، سوالی دارم :بنده به عنوان مدیر تصفیه یک شرکت تعاونی چند منظوره(خاص) در آخرین مجمع عمومی انتخاب شده ام ، بعد از ثبت آگهی و اعلام سه نوبت در روزنامه کثیر الانتشار و طی مهلت قانونی ، آیا نیاز است به دارایی مراجعه و اظهار نامه انحلال شرکت را پر نماییم، متذکر میگردد قبل از انحلال حدود 8 سال اعلام عدم فعالیت نموده و کلیه مالیاتهای مربوطه پرداخت شده بود .

پاسخ
مشاور کاج ‏۱۶ اسفند ۱۳۹۹

بله دوست عزیز باید مراجعه کنید

پاسخ
آسایش ‏۱۶ اسفند ۱۳۹۹

سلام، وقت بخیر
سوال من مستقیما مربوط به خدمات شما نیست ولی اگر امکان داره محبت کنید جواب بدید:
وقتی شرکتی رسما منحل میشه و تمام مراحل در مواعد قانونی انجام میشه مسئولیت مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره شرکت منحل شده در قبال بدهی به تامین اجتماعی که دو سال بعد از انحلال معلوم میشه وجود داشته چیه؟

پاسخ
مشاور کاج ‏۱۶ اسفند ۱۳۹۹

سلام مدیر تصفیه باید پاسخگو باشند.

پاسخ
تینا طباطبایی ‏۲۳ اسفند ۱۳۹۹

سلام ما شرکت مسئولیت محدود ثبت کردیم اما بعد از ثبت شرکت کمتر از یک ماه آن را منحل کردیم و هیچ گونه فعالیتی با شرکت نداشتیم و کلا تو مالیات هم هیچ اقدامی واسش نکردیم چون بدون فعالیت منحل مردیم اما هنوز از اداره مالیات واسه من پیام میاد مگه منحل نشده ؟؟؟

پاسخ
مشاور کاج ‏۲۴ اسفند ۱۳۹۹

سلام اگر فعالیتی نداشتید و کد هم نگرفتید و در این زمان منحل کردید نیاز به مراجعه ( معمولا و تا به این تاریخ مشکلی ایجاد نمی شده ) نیست، ضمن اینکه نفرمودید چه پیامکی برای شما ارسال شده است.

پاسخ
علی آمری ‏۰۸ فروردین ۱۴۰۰

سلام و روز به خیر.
ما شرکت مسئولیت محدود ثبت کردیم اما بعد از ثبت شرکت، کمتر از یک ماه آن را منحل کردیم و هیچ گونه فعالیتی با شرکت نداشتیم و کلا مالیاتی هم هیچ اقدامی واسش نکردیم چون بدون فعالیت بودیم. آگهی در روزنامه هم ندادیم. آیا نیازی به درج آگهی در روزنامه هست؟ و نیازی به پیگیری مالیاتی هست؟

پاسخ
مشاور کاج ‏۱۷ فروردین ۱۴۰۰

آنچه تا به این تاریخ یعنی فروردین 1400 ما مشاهده کردیم خیر نیاز به درج روزنامه نیست.

پاسخ
الهه بهارلویی ‏۱۶ تیر ۱۴۰۰

با سلام بنده کارمند رسمی یک ارگان دولتی هستم و موسسه بالادستی ما به دستور وزیر منحل شده است و زیر نظر یک سازمان بالادستی دیگر رفته ایم آیا به اجبار میتوانند کارمندان رو سازمان مقصد منتقل کنند؟

پاسخ
مشاور کاج ‏۱۷ تیر ۱۴۰۰

بله دوست عزیز

پاسخ
امیر جعفری ‏۲۸ تیر ۱۴۰۰

سلام
من چند سال پیش یه شرکت با مسئولیت محدود بنام خودم و خانمم ثبت کردم که فعالیت شرکت در زمینه یه اپلیکیشن بود که شکست خورد و فعالیتی انجام ندادم، برای همین نه حساب بانکی بنام شرکت باز کردم و نه در اداره مالیات پرونده ای تشکیل ندادم یعنی کد اقتصادی نگرفتم، اصلا هیچ فعالیتی نداشتم، الان برا منحل کردن شرکت چی کار باید کنم؟

پاسخ
مشاور کاج ‏۲۹ تیر ۱۴۰۰

سلام باید صورتجلسه انحلال شرکت تنظیم و ارسال شود و در روزنامه رسمی آگهی شود

پاسخ
Mehdi ‏۲۹ تیر ۱۴۰۰

سلام، ما تقریبا یک و نیم سال پیش یک شرکت ثبت کردیم و هیچ قرارداد و فعالیتی نداشتیم و فاکتوری بیرون نزدیم و حتی کد اقتصادی هم نگرفتیم، آیا نیاز به ارسال اظهار نامه مالیاتی می باشد و اگر این شرکت را منحل نکنیم و به همین صورت عدم فعالیت باقی بماند مالیاتی متوجه شرکت خواهد شد یا اینکه باید آن را منحل کنیم؟ پیشاپیش از راهنمایی شما قدردانی می شود.

پاسخ
مشاور کاج ‏۲۹ تیر ۱۴۰۰

دوست عزیز اگر فعالیتی ندارید شما باید عدم فعالیت رد کنید در غیر این صورت مشمول مالیات خواهید شد، بله اظهارنامه هم باید رد کنید

پاسخ
نسرین صفایی ‏۲۴ مرداد ۱۴۰۲

با سلام برای شرکت با مسولیت محدود که کد اقتصادی هم نگرفته مراحل انحلال رو میفرمایید و مدت زمان انحلال ؟ ما یک شرکت ثبت کردیم که کد اقتصادی نگرفتیم و دیگه رها شد تا اینکه من از شغلم بیکار شدم و من رو به بیمه بیکاری معرفی کردن آران چون نامم در این شرکت هست مشکل برخوردم چطور میتونم این مشکل رو حل کنم اصلا اداره مالیات هم نرفتیم و فعالیتی هم ذیل شرکت نداشتیم ممنونم

پاسخ
مشاور کاج ‏۲۵ مرداد ۱۴۰۲

با سلام برای انحلال باید بررسی بشه شاید شرکتتون غیرفعال مالیاتی شده باشه که باید اول امور مربوط به مالیاتتون انجام بشه بعد انحلالش زده بشه، لطف کنید تماس بگیرید.

پاسخ
سامان سوزنی ‏۰۱ شهریور ۱۴۰۰

سلام
ممنون از اطلاعات کامل و مکفی شما

پاسخ
سعید محمدی ‏۰۶ شهریور ۱۴۰۰

برای انحلال شرکت مسولیت محدود که فعالیتی نداشته و پرونده مالیاتی ندارد مفاصا حساب دارایی هم قبل از ثبت صورتجلسه انحلال باید گرفته شود؟

پاسخ
مشاور کاج ‏۰۶ شهریور ۱۴۰۰

برای ثبت صورتجلسه انحلال خیر نیاز نیست اما لطفا قبل از اداره دارایی شهرتون یا منطقه مراجعه کنید چون ممکن است برای ارسال اظهانامه انحلال در سایت دارایی کد اقتصادی نداشته باشید ایراد بگیرند.

پاسخ
محسن ‏۱۸ آبان ۱۴۰۰

ایا میتوان یک شرکتی که منحل شده است را بعد از دو ماه انتقال داد با دوباره باز کرد؟

پاسخ
مشاور کاج ‏۲۱ آبان ۱۴۰۰

خیر دوست عزیز

پاسخ
افشین بهبودی ‏۱۸ آبان ۱۴۰۰

سلام
اگر شرکت شما بخواهد کارهای مربوط به انحلال شرکت مارا انجام دهد. هزینه آن چقدر است

پاسخ
مشاور کاج ‏۲۱ آبان ۱۴۰۰

دوست عزیز بستگی به تعداد شرکا و نوع شرکت و .. دارد، اما کارمزد ما حدود 800 هزار تومان خواهد بود

پاسخ
shahram ‏۱۴ بهمن ۱۴۰۰

برای انحلال شرکت با مسئولیت محدود بعداز بارگذاری صورت جلسه انحلال در سایت اداره کل ثبت شرکتها آیا لازم است همان صورت جلسه انحلال از طریق پست نیز به اداره ثبت کل ثبت شرکتها ارسال گردد ؟

پاسخ
مشاور کاج ‏۱۷ بهمن ۱۴۰۰

سلام بله دوست عزیز باید ارسال شود

پاسخ
میثم شکیبا ‏۲۴ فروردین ۱۴۰۱

سلام من یه شرکت ثبت کردم هیچ فعالیتیم نداشتم و الان میخواهم منحل کنم

پاسخ
مشاور کاج ‏۲۵ فروردین ۱۴۰۱

با سلام لطفا برای انحلال شرکت با شماره موسسه تماس بگیرید.

پاسخ
حسین ‏۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱

سلام
در صورتجلسه انحلال شرکت مسولیت محدود در سامانه ثبت در قسمتی از صورتجلسه زمان انحلال شرکت درج می شود ( البته غیر از تاریخ برگزاری جلسه مجمع ).۱_ آیا این زمان می تواند همان تاریخ برگزاری جلسه مجمع باشد یا باید یک تاریخ دیگری نوشته شود؟
۲_ این شرکت در سال ۱۳۸۱ ثبت شده است و در سال ۸۱ سمت مدیر عامل با ریس هیات مدیره عوض شده است و صورتجسله نیز شده و به ثبت نیز منعکس شده و توسط ثبت نیز برای چاپ در روزنامه کتبا”معرفی شده است اما این تغییرات چاپ نشده است ؛ سوال این است که آیا اکنون برای انحلال این شرکت ؛ نیاز است که آن تغییرات در روزنامه چاپ شود با توجه باینکه تغییرات یاد شده تغییرات مالی نبوده است .
بسیار سپاسگزارم
برای معرفی شرکت شما به متقاضیان تلاش خواهم کرد.دولخانی

پاسخ
مشاور کاج ‏۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱

با سلام بله تاریخ انحلال همان تاریخ مجمع است، در مورد سوال دوم تغییرات قبلی حتما باید در روزنامه رسمی آگهی شود تا شما قادر به ثبت انحلال شرکت باشید.

پاسخ
رضا ساروی ‏۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱

سلام وقت بخیر
برای فروش اموال شرکت تعاونی توسط هیات تصفیه آیا قانون خاصی وجود دارد؟و هیات تصفیه می تواند با استناد به نظریه کارشناسی اقدام به فروش اموال کند؟

پاسخ
مشاور کاج ‏۰۱ خرداد ۱۴۰۱

با سلام، قانون خاص منظورتون در چه موردی هستش؟ اموال طبق نظر کارشناس قیمت پایه گذاشته می شوند و از طریق مزایده یا به صورت عادی توسط هیات تصفیه می تواند فروخته شود.

پاسخ
کریم زاده ‏۲۶ مهر ۱۴۰۱

باسلام وخسته نباشید. میخواستم ببینم شرکتی که منحل شده امکانش هست بیمه واسه کارمندهاش رد کنه؟

پاسخ
مشاور کاج ‏۲۶ مهر ۱۴۰۱

وقتی منحل شده یعنی احتمالا در محل شرکت هم کسی نیست و بازرس بیاد عدم فعالیت کارگاه خواهد زد، در کل خیر، نمیشه

پاسخ
عباسعلی حسین زاده ‏۲۲ اسفند ۱۴۰۱

شرکت ثبت شده ولی فعالیتی نداشته برای انحلال چه باید کرد

پاسخ
مشاور کاج ‏۲۵ اسفند ۱۴۰۱

شرکت در چه تاریخی ثبت شده شاید غیرفعال مالیاتی شده باشد که مراحل انحلال فرق دارد و اول باید شرکت را فعال کنید

پاسخ
محمدی ‏۲۰ خرداد ۱۴۰۲

سلام و وقت بخیر
من از تیر سال ۱۴۰۱ شرکت با مسولیت محدود ثبت کرده ام و پلمپ دفاتر برای اون سال رو گرفتم و پلمپ دفاتر امسال رو هم گرفتم ، کد اقتصادی هم مراحل اولیه رو تکمیل کردم ولی چون اجاره نامه معتبر نداشتم بقیشو پیگیری نکردم، فعلا قصدی برای فعالیت ندارم ولی میترسم یه موقع مالیات برام بیاد،آیا شرکت رو منحل کنم یا اگر مالیات نداره بزارم بمونه شاید چن سال دیگه شروع کردم؟؟؟ممنون میشم جواب بدید

پاسخ
مشاور کاج ‏۲۱ خرداد ۱۴۰۲

سلام شما می توانید عدم فعالیت بزنید که مشمول مالیات نشید، لطفا تماس بگیرید همکاران راهنمایتون خواهند کرد.

پاسخ
علی بریری ‏۲۰ خرداد ۱۴۰۲

باعرض سلام و شب بخیر دو شرکت سهامی خاص را بیش از یکساله انحلال زده ام حال برای ختم انحلال چقدر هزینه دارد که در خدمت باشم در ضمن هزینه ثبت شرکت یک شرکت با مسئولیت محدود چه مبلغی میباشد لطفا منتظر پاسخ

پاسخ
مشاور کاج ‏۲۱ خرداد ۱۴۰۲

برای ختم تسویه نیاز به آگهی در روزنامه کثیرالانتشار دارید لطفا برای استعلام دقیق هزینه تماس بگیرید چون نیاز به چند سوال هست که قیمت ها رو بالا پایین می کند

پاسخ
مهدی بابادی ‏۳۱ خرداد ۱۴۰۲

سلام وقت بخیر سال ۸۷ با چند نفر شرکتی ثبت کردیم اما فعالیتی شروع نکردیم و پرونده مالیاتی هم نداشتیم. الان برای من پیام اومده از ……… پرونده مالیاتی شما در گام یک متوقف هست جهت جلوگیری از مشکلات قانونی تکمیل کنید. منتها من هیچ ارتباطی با اون افراد دیگر ندارم و آدرسی از هم از اونها ندارم در ضمن در استعلام از سایت ثبت دیدم شرکت رو غیرفعال مالیاتی اعلام کرده..
آیا برای من مشکلی بوجود میاد؟؟؟ و آیا میتونم شرکت رو منحل کنم؟
ممنون….

پاسخ
مشاور کاج ‏۰۵ تیر ۱۴۰۲

با سلام اون شرکتی که فرمودید یک شرکت خصوصی است که به اون شکل بازاریابی انجام میدهد، شما می توانید شرکت رو ابتدا فعال سپس منحل نمایید، برای این منظور با همکاران ما مشورت کنید. 02162753000

پاسخ
حسن بوربور ‏۱۷ آبان ۱۴۰۲

من فقط حدود 6 ماه مدیر عامل یک شرکت بودم وشرکت توسط سهامدار اصلی منحل شد .بنده هیچ سهامی هم در شکت نداشتم ایا در مقابل بدهی شرکت به تامین اجتماعی مسئولیت دارم

پاسخ
مشاور کاج ‏۱۷ آبان ۱۴۰۲

در حال حاضر مدیر تصفیه چه شخصی تعیین شده است؟ ایشان باید پاسخگو باشند

پاسخ
زهره خدامرادی ‏۱۷ آبان ۱۴۰۲

سلام وقتتون بخیر
شرکت ما سهامی خاص است با سه شریک که هر سه عضو هیئت مدیره هستیم حالا مجمع عمومی بصور فوق العاده تشکیل دادیم دو نفر از ما حاضر شدیم که 66 درصد سهام رو داریم اما اداره ثبت شرکتها صورتجلسه مارو قبول نمیکنه چون هنگام مشخص کردن اعضا هیئت مدیره به فرد غایب سمت دادیم و این کار رو قبول نمیکنن خب ایشون علارغم چاپ اگهی دعوت تشریف نیاوردن الان تکلیف ما چیست؟ با اینکه جلسه از نظر سهام به حدنصاب رسیده است

پاسخ
مشاور کاج ‏۱۷ آبان ۱۴۰۲

خب شما نمی توانید به فرد غائب بدون موافقت ایشان سمت بدید که ! لطفا برای دریافت مشاوره با شماره 02162753000 تماس بگیرید تا همکاران راهنماییتون بکنند

پاسخ
صادق ‏۱۶ آذر ۱۴۰۲

آیا بعد از ثبت انحلال شرکت، ادغام شرکت منحله با یک شرکت دیگر امکان پذیر است؟ ممنون میشم اگه قوانینی هست با ذکر موارد بفرمایید

پاسخ
مشاور کاج ‏۱۸ آذر ۱۴۰۲

با سلام خیر امکانش نیست

پاسخ
مشاهده نظرات بیشتر
تماس